Adverteren in uw regio


De sponsoring van LOVO betekent voor uw bedrijf, u én voor LOVO een win-win-win situatie: u kunt uw bedrijf en activiteiten middels Televisie, teletekst of op een andere manier via reclame onder de aandacht brengen van een belangrijke doelgroepen. Voor LOVO heeft uw bijdrage een kwalitatieve impuls tot gevolg.

De sponsor gelden kunnen op verschillende manieren aangewend worden naargelang uw wensen. Uiteindelijk is aller erop gericht om de ambities op het gebied van kwalitatief goede uitzendingen te realiseren en te ondersteunen. Redenen genoeg om u nader te informeren. Informatie die u mogelijk inspireert om zich als sponsor aan onze stichting te verbinden. Deze brochure legt uit wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft de al dan niet doelgerichte sponsoring. De keuze is aan u: het LOVO-team staat voor u klaar!

Ons bereik

We zijn 24 uur per dag te ontvangen door 270.000 kijkers op het digitale Ziggo-kanaal 43. in Midden Brabant: Tilburg, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Gilze Rijen, Hilvarenbeek, Goirle, Moergestel en Oisterwijk. Bovendien in alle kernen die bij deze gemeenten horen zoals Kaatsheuvel, Udenhout en Berkel-Enschot.

Meer weten? Neem contact met ons op!

© 2021 Stichting LOVO - Alle Rechten Voorbehouden